29e mars 2011

Vaknade vid halv 8 idag för att massa (massa=två) byggjobbare knackade på dörren. Har sedan dess gömt mig inne på mitt rum, passade på att duscha när de var borta och åt lunch. Hade tänkt gå till arbetsförmedlingen idag men måste stanna hemma och vänta på ett kylskåp, som skulle komma mellan 8-11. Klockan är tio över 11 och fortfarande inget kylskåp, suck...

28e mars 2011

Nu är jag tillbaka igen! Blev inte direkt något bloggande när Jimmy var här. Vi har haft det riktigt trevligt, blev lite Stockholms sightseeing på torsdagen. På fredagen åkte vi till Naturhistoriska Riksmuseet och sen kollade vi på Dinosaurer 3D på Cosmonova. På kvällen blev det biljard vid Odenplan med Jonas, Andrea och Emelie. På söndagen mötte vi upp Evelina för att äta och sedan lite fika. Annars har vi mest tagit det lugnt, kollat på lite svenska filmer mm. Imorse kom ju byggjobbarna för att fixa köket, så nu har vi inget kök. Idag var jag och pappa över hos min farbror (som bor två dörrar bort) och lagade mat. De kommer i veckan och byter mitt golv också. Ser fan ut som ett bombnedslag här hemma! Saker överallt! Längtar tills allt detta är över!

23e mars 2011

Gick upp ganska tidigt idag, men har egentligen inte gjort så mkt. Jag vågade äntligen kolla på filmen Cannibal Holocaust, den påstådda snuff filmen. Den var ju inte läskig iaf, men ganska äcklig under vissa scener. Men Jimmy kommer ju hit ikväll så kommer lyckas sova nu i iaf 5 nätter, sen hoppas jag att jag glömt bort allt. Han får sova ytterst!

Wes Craven

Kollade igår på The Last House on the Left (2009) som var väldigt spännande och bra, fast inte så läskig. Men har iaf bestämt mig för att se alla Wes Craven skräckisar. Kollade idag på The People Under the Stairs (1991) men ska fr.o.m nu börja med de äldsta, så det kommer bli The Hills Have Eyes. Har ju sett de två nyaste men finns tre äldre som jag måste se också. Det här är mitt uppdrag famöver ;)

22e mars 2011

Ännu en tråkdag. Jag plattade håret idag, blir så mycket längre och av nån anledning ljusare. Dock suger min plattång och det tar en evighet innan det blir klart. Men det blir fint iaf :) Gick sedan ner till arbetsförmedlingen. Gick inte så bra pga lite grejer så måste dit nästa vecka. Skulle ju kunnat gå imorgon men är stängt... Sen stod jag och lagade mat i en och en halv timme. Blev nån fiskgrej med sås och potatis, och sen en jävla massa hemmagjord pizzasallad.

Laptop case

Tycker verkligen om det här fodralet från Asos.com (gratis frakt i hela världen! Är fortfarande jätte exalterad!), vill beställa! Men förutom det lilla problemet med pengar så är jag osäker på om min dator skulle passa. Den är ganska liten men de utskrivna måtten var precis så att den skulle kunna gå in. Man vill ju inte chansa. Men jaja, drömma kan jag ju...

Tune

Avenged Sevenfold - Nightmare
Never mind the creepy video, listen to the song mmmm...

Digitalkamera

Skulle ju få en iPod i julklapp men eftersom jag inte var hemma och gärna ville köpa den själv så skulle jag få en när jag kom tillbaka. Men nu börjar jag fundera, en digitalkamera istället?... Min gick ju sönder för ett år sedan och det är ju så tråkigt att inte ha en. En iPod beöver jag inte, hemma lyssnar jag på Spotify och på bussen lyssnar jag på radio. Då är ju en digitalkamera roligare. Hittade en som verkar bra, Canon IXUS 210 men jag kan ju egentligen inte så mycket. Men läste runt lite och tydligen är Canon väldigt bra och alla som hade en IXUS verkade nöjda. Ska snacka med föräldrarna och skaffa en asap!

Rubiks kub

Jag har lärt mig nu hur man iaf får till en sida! Är jag inte duktig? Jag kan nu utan problem utgå från vilken färgkombination som helst och sedan få en sida helfärgad. Är det inte det som är meningen med kuben? Att få en sida helfärgad? ;)
Fy fan vilken deja vu jag fick när jag skrev det här! Om nån redan läst om att jag klarar av att göra en sida så säg till så slipper jag tro att jag är galen...

Idag

Mötte upp Andrea vid Skanstull och sedan tog vi en liten promenad längs Hammarby kanalen. När vi kom till Danvikstull satte vi oss på en bänk och beundrade några bergsklättrare. Mårten Andersson gick förbi också, med okänt kvinnligt sällskap. Efter ett tag så började vi gå tillbaka till Andrea och på vägen köpte vi soppa och bröd. Gott! Soppa är verkligen så underskattat, ska försöka laga det mer :) Hemma hos henne såg jag fågelturken för första gången, haha.


20e mars 2011

Har nästan precis vaknat, sitter framför datorn och äter frukost. Ska snart in till stan för att träffa Andrea och ta en promenix. Det är ju så soligt ute :)

Gratisbio.se

På sidan gratisbio.se kan man samla poäng för att sedan få gratisgrejer. Du får poäng varje gång du loggar in, när du får nya vänner eller gästboksinlägg, när du besöker speciella hemsidor eller deltar i tävlingar. Tar ju kanske ett tag innan man har samlat ihop tillräckligt med poäng men gratis är ju alltid bra ;) Jag heter FeliciaJZ så lägg till mig och få lite extra poäng!

19e mars 2011

Gick typ precis upp. Igår kväll började vi med lite förande hos Andrea, vi åt även lite äppelkaka och glass :) Sen drog vi då till Noll Dynamik, som sög. Rätt sällskap, helt fel ställe. Sjukt tråkigt, inte å värst bra musik. Vi kom dit runt 12, tog en öl och sen drog vi vid 1. Så aldrig mer prova något nytt! ;)

18e mars 2011

Goddag! Hur står det till? Jag är helt omöjlig när det gäller att gå upp på morgonen, har jag inget att göra som jag måste gå upp till så ligger jag kvar. Gick upp vid halv 12 idag och enda anledningen var för att jag drömde obehagliga drömmar och hajar och jätte maggotts. Fy fan va äckligt det var! Jag har nu äntligen packat upp de sista grejerna från London och jag hittade en galge! Lycka :) Haha, krävs inte mkt för att göra mig lycklig.

18e mars 2011

Har inte haft så mkt inspiration att skriva idag, tänkte ta en Hunk of the week men vart är alla snygga män? Har jag redan använt upp alla eller har jag glömt nån super heting? Jaja, glömde helt bort att den här säsongens sista Criminal Minds avsnitt var igår, men ska kolla på det nu. Sen blir det sängen! Imorgon har jag en spännande dag framför mig :) Eller iaf kväll, ska bli kul!

17e mars 2011

Försov mig lite idag så gick upp för en timme sedan. Har sedan dess läst igenom Jonas projektarbete. Rättat stavfel och ändrat lite i meningsuppbyggnad. Nu ska jag äta lite frukost och se någon skräckis. Läste lite igår om snuff filmer, alltså att man dödar någon på riktigt i en film för underhållning och finansiell fråmgång. Det finns dock inga bevis på att det någonsin funnits en sån här film. Det finns dock filmer på mord eller avrättningar, men då syftet med dessa inte varit att sälja dem så räknas det inte in i snuff genren. Jag har nu två stycken påstådda snuff filmer som jag kan se, om jag vågar... Visst börjar jag morgonen ganska lättsamt? hehe

Tune


17e mars 2011

Shit va kul att så många helt plötsligt började kommertera :) Verkligen kul! Kom hem från Andrea för typ en timme sen. Vi käkade middag och kollade lite på gamla svenska filmer. Stockholmsnatt och G - som i gemenskap. Riktigt roliga, även om det inte var menat så. Vi planerade också lite inför helgen, Anchor pub och Noll Dynamik på fredag. Rocks och Heavens gate på lördag. 3/4 blir nya ställen för mig, om vi lyckas ta oss dit ;)

16e mars 2011

Nu äntligen kommer man in! Var nåt problem med blogg.se men verkar ha löst sig nu. Ska snart in till stan och kolla in Bikbok. Sökte jobb där igår, i två olika affärer, så nu ska jag dit och se lite vad de har. Kollade på internet och blev positivt överraskad! Tyckte om Bikbok när jag var typ 13, 14 men sen slutade jag plötsligt och har inte varit där inne sen dess. Men nu när jag kollade på internet hittade jag massa fina saker! Jag blir inte förvånad om jag kommer hem idag med något av det här i påsen:

Items by Johanna

Måste bara tipsa! Asfina smycken och gratis frakt, så fort jag har jobb säger jag bara!

Items by Johanna

ACNE


GIVE ME PLEASE!
Endast 3 495:-. Skor eller pengar tills jag hittar ett jobb? Det är frågan...
(Såg precis på Pernillas blogg att det finns likanande att köpa på Din Sko, fast med kilklack :P)

15e mars 2011

När jag träffade Johanna förra veckan pratade vi lite om de arbeten vi gjorde i gymnasiet tillsammans. Det inspirarade mig till att leta upp det arbetet där vi gjorde ett nyhetsprogram. Det ligger på den gamla datorn och den är ju så seg och jobbig. Men imorgon ska jag maila över massa gamla grejer, alternativt leta upp ett fungerande usb-minne. Ska bli kul att kolla igenom!

L'Estradska

Tune


14e mars 2011

Nu är jag hemma i Stockholm igen. Det var väl typ det jag hade att säga... I veckan ska jag väl främst söka jobb, får se hur det går. Imorgon ska jag till mormor och säga hejdå typ. Hon har fått en stroke och har varken ätit eller druckit sen i lördags, så hon har inte så mkt tid kvar. Det är det enda jag har planerat för veckan. Jag ska väl fortsätta lite i rummet, lite småsaker som ska fixas.

13e mars 2011

Nu sitter jag själv i Agnes lägenhet i Göteborg. Alla andra har åkt hem och Agnes ska vara i Trollhättan så ska sova här själv. Imorgon tar jag tåget tillbaka till Stockholm. Vi hade riktigt kul igår iaf. Först var vi hemma hos Agnes, drack, kolla på Melodifestivalen och lekte lekar. Drog sedan till ett ställe som hette Nefertiti som tydligen inte var så jättebra. Men sammanlagt blev det en lyckad kväll! :)

Tack Agnes för lån av lägenhet! Nu kommer du aldrig bli av med mig mohaha.

GÖTEBORG

Har nästan precis gått upp och snart bär det av till Göteborg för lite London reunion :D Ska verkligen bli kul att se alla igen! Min buss går kl 8.05 från Cityterminalen, så jag drar nog härifrån om lite mindre än en timme. Det är lite typiskt att mina bussar dit bara går en gång i halvtimmen så har tidigt, jag skulle vilja ha typ 10 minuters mer marginal men jaja. Kommer tillbaka måndag kväll, have a nice weekend!

Pizza, Natacha Peyre och semlor :)

Åkte in lite tidigare till stan idag för att träffa Johanna. Först bestämde vi oss att dra till Östermalm för att fika. När vi väl kom dit ändrade vi oss och ville istället äta på Söder så drog till Ciao Ciao/Primo. Där inne satt Natacha Peyre med några kompisar och Johanna tog även ett kort på dem. Vi åt jättegoda pizzor och satt i matkoma ett tag. Sen bestämde vi oss för att dra hem till Johanna och köpa med oss semlor. Sen satt vi hemma hos henne och åt, drack te, pratade och masserade varandra ;) Jag drog hemåt vid 11, ska ju upp tidigt imorgon. Redan vid halv 6 tror jag att det får bli. Men har ju sen 7,5 timmar på mig ner till Göteborg att sova så det blir nog bra :)

Jag idag

Klar!!!

Byrå klar! Äntligen!
Den syns bättre i verkligenheten dock...

11e mars 2011

Idag är jag uppe riktigt tidigt, halv 8 är iaf riktigt tidigt för mig. Är alldeles för seg att gå upp på morgnarna vilket resulterar i att jag inte kan somna sen på natten. Igår/inatt gick jag och la mig kl 1 men somnade inte fören 3. Så ikväll lär jag nog somna gott på en gång ;) Ska ju upp tidigt imorgon eftersom att jag drar till Göteborg! Inflyttningsfest hos Agnes :)

Moonshine

Min nya favoritlåt för tillfället är Moonshine med Hardcore Superstar. Upptäckte den igår kväll på bussen hem och har lyssnat på den x antal gånger sen dess. Tyvärr finnas det ingen officiell video, så för bästa kvalité checka Spotify!

forts...

Nu vågade jag se klart filmen. Som vanligt i skräckfilmer var det en liten tvist på slutet så jag fick den inte riktigt att gå ihop. Hmm, tycker inte om när man inte riktigt fattar vad det egentligen var som hände. Den var bra iaf och rysligt läskig!

La Casa Muda

Har nyss kollat på första delen av La Casa Muda (The Silent House). Sjukt läskig!!! Blev så glad när första delen var slut och det slutade lyckligt, eller ja så lyckligt det kunde sluta. Men sen insåg jag att det var en till del. Fy fan! Tänker vänta tills någon kommer hem inna jag fortsätter titta. Jag brukade ha problem med skräckfilmer men inte längre, men med den här sitter jag typ med filten och gömmer mig hela tiden. Läskigaste filmen jag sett! Förutom är den är jävligt läskig är den också inspelad i realtid. Den är inte klippt överhuvudtaget, allt är inspelat i en enda tagning. Vilket är ganska intressant. Fatta duktiga skådespelare! Gör man ett litet fel i slutet måste HELA filmen filmas om. Jag kan iaf rekommendera den (första delen iaf), men måste ses i sällskap!

Hunk of the Week

Denna vecka blir det Björn Runström. En gammal ungdomsförälskelse. Han återvänder till Bajen efter några år utomlands och förhoppningsvis kan han hjälpa oss upp ur Superettan.

10e mars 2011

Har fortsatt sätta ihop byrån idag. Har hunnit med 3 hittills och kommer nog fortsätta lite ikväll. Men har också flyttat över innehållet från den gamla byrån till den nya. Så nu ska min farbror få den gamla. Satsar på att bli helt klar på fredag förmiddag.

Igår kväll åkte jag ju till Charlotta och mötte upp de andra tjejerna. Vi käka lite grönsaksdipp och chips, sen kollade vi på Micke och Molle. Mys! Var jätte länge sen jag såg den och kom inte ihåg någonting, så nu har man uppdaterat sig på lite Disney.

Sen har Jimmy också bokat biljett till Sverige och kommer hit den 23e mars. Ska bli skitkul att se honom igen :D

9e mars 2011

Började med min byrå idag, fan va jobbigt det var! Enligt instruktionerna skulle det göras av två personer, men det gick helt okej ändå. Nu har jag bara lådorna kvar, men det verkar lite krångligt. Jag satsar iaf på att bli klar imorgon. Sökte lite jobb idag också, eller snarare ändrade mitt CV lite hos de "klädaffärs-hemsidorna" där jag registrerat mig. Kollade runt lite på jobb också på platsbanken och monster, men hittade inget som passade mig. Jaja, de kommer väl något snart får man hoppas. Nu ska jag iväg till Charlotta och se hennes nya hem i Fruängen :)

Linas matkasse

Här hemma började de någon gång under tiden jag var borta att beställa Linas matkasse. Vi får hem en matkasse varannan vecka med massa olika produkter och recept. Igår kom det en ny kasse och idag var det dags för mig att laga första rätten. Den blev kokt potatis, dill-och citronpanerad rödspetta med en turkisk yogurth röra och sallad. Blev ganska gott faktiskt, var lite skeptisk innan jag började laga men det ändrades så fort jag smakade fisken :)

8e mars 2011

Det här känns inte som min dag. Igår kväll råkade jag ta sönder en av mina linser så nu precis har jag pungat ut 400 spänn för att få nya. Sen vaknade jag av att de borrade i lägenheten under, vilket de fortfarande gör. Dagen har ju bara börjat också...

Hemmafixare

Började sätta ihop mitt nattduksbord idag och det började bra. Men sen efter att jag spikat fast den biten där bak med 27 spikar, så inser jag att färgdelen är åt fel håll. Så att när bordet står som det ska kommer den fula plywood delen synas. Löste det med att klippa sönder en gammal Mando Diao affisch och täckte plywooden med det. Blev helt okej men hade varit bättre om jag haft något med finare motiv, men det går ju att lösa med tiden. Nu ska jag bara sätta på dörren men vill inte göra fel igen så ska låta pappa fixa det när jag kommer hem. Måste flytta ut dataskrivbordet nu i veckan också så att jag kan sätta upp byrån på rummet.

7e mars 2011

"1.80 blå ögon snaggad 107 kg tränad och jag har ingen bild på datan för om jag hade en så skulle jag ju kunnat haft en dold och öppnat den för den jag vill så om du störs av att jag inte har bild ja då ska vi inte ha kontakt" - Från profil på HP.

Jag? Eller? Hm...

Ser inte det lite ut som jag? Hade varit kul att se någon mer bild på min look-alike. Men här kommer iaf klippet också, "jag" är med i de absolut första sekunderna.

5e mars 2011

Igår köpte jag allt jag tänkt på Ikea, så nu i veckan har jag att fixa! Ska bli kul :) Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem så att jag kanske hinner sätta upp klädstången idag. Har flera högar med kläder på golvet och massa kläder som hänger på garderobsdörrarna. Efter Ikea åkte jag hem till Andrea och hade myskväll. Vi kollade på två filmer, The Lovely Bones och Splice. Den första var bra, den andra var lite konstig. Kom hem för en liten stund sen. Ska chilla lite och sen börja göra mig iordning för ikväll. ROCKS ftw!!!

4e mars 2011

Efter ha snoozat sönder mobilen gick jag till slut upp motvilligt. Ringde till Folktandvården och avbokade min tid. Krockade ju med mitt Göteborgsbesök nästa vecka! Sen registrerade jag mig på Arbetsförmedlingen. Måste verkligen gå nästa vecka och skriva in mig men jobbigt. Ska maila lite CVn till pappa så han kan skriva ut och sen nästa vecka får jag dela ut. Senare i eftermiddag ska jag till Ikea! Ska köpa en ny byrå, samma stil som jag har nu men en annan färg och med tre extra lådor. Ska också köpa klädställningen och massa galgar. Funderar även på ett nattduksbord. Sen på kvällen drar jag hem till Andrea. Nu ska jag iväg och laga lunch.

Vin och ost

Kom nästan precis hem från Johanna. Träffade ju först Erika och åt lunch. Sedan fikade vi lite också. Trevligt att ses igen, blir ju så sällan när man inte bor så nära. Sen stötte jag på Johanna på tuben när jag var på väg att möta henne vilket var lite skumt. Vi gick och kollade lite på Gina Tricot och sedan Monki innan vi bestämde oss för att dra hem till henne. Där åt vi kex med brie ost och drack rödvin. Det kändes väldigt vuxet haha. Jag som inte ens brukar dricka vin tyckte att det verkligen var gott! Kanske gillar det trots allt? ;) Imorgon kanske jag har planer sen på eftermiddagen, men det kan vi ta imorgon. God natt!

3e mars 2011

Igår blev det diskussionsfika på SU med Charlotta och Emelie. Vi stannade kvar efteråt också för att ta nån öl på onsdagspuben. Det var trevlig och kul att se alla igen. Nu ska jag snart in till stan och träffa Erika som är i Stockholm några dagar. Efter det ska jag möta upp med Johanna.

Hunk of the Week

På insidan av min garderob finns det en (endast en) bild på den här mannen. Matthew Followill. He may be fat now but lets not talk about that, okay?

År i hår

December 2009 - Långt och vågigt


Januari 2010 - Kort och rakt


Maj 2010 - Fortfarande kort men lockigt


Augusti 2010 - Lite längre, lite vågigare


Oktober 2010 - Ehh, bara läskig...


November 2010 - Sidecut


Present day - Längre och gömmer sidecuten

1a mars 2011

Ny månad, jippi! Tror att jag hade namnsdag igår och fick varken choklad eller ett grattis :( Hmm, får kolla upp det. Idag ska jag snart till doktorn. Ska kolla upp de utslagen jag har på armarna, även om det har blivit bättre nu sen jag kom hem så vill jag ändå se om man kan göra ett pricktest vid ett senare tillfälle så jag vet om jag är allergisk eller inte. Det är väl det som är planen idag. Ska gå fram och tillbaka till Mölnvik för jag vill inte slösa pengar på busskort. Ibland undrar man om ekonomisk är det samma som idioti.

RSS 2.0