Cobra Starship

Firade nyligen 3 års jubileum med dem. Vi har haft ett stadigt förhållande sen tvån på gymnasiet och även om vi haft våra ups and downs och andra kommit och förstört, så har vi ändå lyckats ta oss enda hit. Därför bjuder jag på en av de första låtarna jag hörde med dem, fast ja det är ju inte riktigt Cobra Starship utan mer Gabe+annat
crew men jaja.


Anthem @ Punk

Igår kväll blev det Anthem. Vi va ju där förra veckan också men nu va Linda också med. De spelar lite annorlunda musik, typ sånt som jag lyssnade på för ett tag sen men ingen hört talas om. Cut is what we aim for, Hit the lights, Forever the sickest kids och sen självklart Cobra Starship! Jag och min tvilling Linnea var, för att förvilla alla, båda klädda i svart och hade vår HM pälskrage på oss. Det blonda håret följde med som vanligt.


Whaaat?

27 unika besökare i förgår? Känner mig lite populär må jag säga. Ligger typ stadigt på 10 läsare per dag, vilken e kul :). Vet dock inte om det är så att det ploppar in nya varje dag eller om det är samma trogna läsare. Men följ min blogg på Bloglovin! Pleasssseee? :)

Pepparmint Mocha

Mötte upp Pernilla och Linda vid Marble Arch. Gick in på Evans och hittade ett par jättefina skor! Men får ju lön först imorgon så la undan dem och åker dit imorgon innan jobbet istället. Sen gick vi till Primark över gatan. Köpte pyjamas grejer, underkläder och en stor kofta. Vi promenerade sedan till Starbucks där det blev en pepparmint mocha. Av alla Starbucks julsmaker tycker jag om den bäst (har testat alla utom eggnog latte. Så länge det heter något med ägg klarar jag inte av det). Gingerbread smakar inte så mkt gingerbread om jag hade velat så därför går den bort. Nu är vi iaf hemma och ska laga tacos. Sedan drar vi+Linnea till Anthem på Punk.

Bloglovin'

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2142356/-white-noize-?claim=q5n45449g8s">Follow my blog with bloglovin</a>
Testing, testing. Ingen aning om vad som hända skall

Så många måsten...

Måste göra mig iordning snart så att jag kan möta upp Pernilla och Linda, men e lite lat. Vad vi ska göra, who knows? Måste kissa också, men vi har typ inget papper så måste hålla mig lite till så jag inte blir kissnödig sen igen...

Hänt och gjort

Där fick ni väldigt många uppdateringar på en gång, så jag kan faktiskt bättra mig! Igår jobbade jag och sen när jag kom hem hade Pernillas syster Linda kommit hit. På kvällen firade vi vår flatmate Joseps födelsedag (han fyller år idag). Det var typ vi och ett gäng tjejer, haha. Senare drog jag, Pernilla och Linda till O'Neills. Har faktiskt inte varit där på över en och en halv månad.
Idag mötte jag upp systrarna Pellinen på eftermiddagen i Knightsbridge. Blev lite shopping på Topshop! Jag köpte en t-shirt, en kjol, en typ topp och en kortärmad skjorta med jättecool rygg. Sen köpte jag även tre par knästrumpor. Den totala summan blev 120 pund, men med 30% rabatt blev det sen 85! Så inte alls så farligt för så mkt och snygga saker! När vi kom hem blev det home delivery. Nu har vi äntligen hittat ett ställe som gör riktiga pizzor, finally.

A1

Jag och Pernilla hade en liten musik nostalgi tripp i fredags?, måndags? (kommer inte ihåg, alkohol var inblandat). Lyssnade på gamla pojkband och annan 90 tals och tidigt 2000 tals musik. Den här låten fastnade, precis som den gjorde för 8 år sedan.


Hunk of the Week

Denna vecka blir det en gammal favorit som jag var helt nerkärad i för några år sedan. Synd bara att de nya låtarna är otroligt mycket dåligare än deras tidigare, därför lyssnar jag ju inte längre på dem. Men när det kommer till Hunk of the Week räcker det ju med att vara snygg. Så här kommer Björn Dixgård från Mando Diao, som även börjat en solo karriär.

Vad man ska undvika att skriva i ett mail

"kanske ska t gbg idag skulle vara kul om du vore med:)"

"muppig press" - Men skriv inte till mig då!

"Ligga?" - Eh, tack men nej tack.

Vad tycks?

Upp i tid och ska strax gå till jobbet. Ska även jobba imorgon så ingen utgång för mig idag. Men bra sak är att jag är ledig söndag och måndag så det blir liksom som en förskjuten helg ;). Och sen min lilla sidecut, hm vet inte riktigt om jag gillar den. Tycker den blev lite kort och sen är jag inte helt säker på att jag passar i den. Kul att ha när man ska gå ut och så för den är ju ändå cool, men till vardags vet jag ej... Har iaf nu bytt håll på benan och täckt över det skalliga. Har köpt diadem för att hålla allt på plats också. Här kommer en liten bild från i måndags, inte så bra kvalité men man ser ju iaf.

Btw så drömde jag i natt att jag inte kunde använda mina 30% vouchers på Topshop, dog lite på insidan då...

Harry P

I måndags var jag och Pernilla i Shephard's Bush och såg Harry Potter. Jag var ledig då och det är billigare priser på dagarna så det var nice! Efteråt blev det lite shopping på Boots och sen vidare till Primark. Senare på kvällen drog vi alla tre, jag, Pernilla och Linnea till Anthem på Punk. Väldigt bra musik, läs: de spelade Cobra Starship!!! Var iofs tvungen att önska men de spelade det iaf!

Idag var det riktigt jobbigt att ta sig till jobbet för Parlament Square var avsängt pga av demonstrationer. Blev lätt jogg från Charing Cross till jobbet för att ens komma någorlunda i tid... Hm. På rasten tyckte jag att jag var värd lite shopping så gick till Dorothy Perkins och köpte ett par svarta byxor och en fin, vit blus. Har ju rabatt där också :)


Insåg när jag skrev rubriken att det hade varit riktigt coolt om Harry hetat Harry P James i stället, haha. Dålig humor, ja.

Sidecut

Har precis skaffat sidecut! Vet inte riktigt än vad jag tycker men det brukar ju ta ett tag innan man vänjer sig vid en ny frisyr. Fast jag måste ju erkänna att jag är jävligt stolt över mig själv som vågade göra det! Bilder kanske kommer om ett tag, lägger ju typ aldrig upp bilder i vanliga fall eftersom jag saknar en kamera...

Sen ska jag också försöka uppdatera lite oftare. Säger det jävligt ofta men ska verkligen försöka!

Nu är jag och Alice Dellal lika som bär!

Wihooo

Var ju ett tag sen jag skrev nu. Jobbade ju hela förra veckan och sen på kvällarna åt jag middag med pappa. Sen på fredagen kom ju mamma hit så då bodde jag på deras hotell hela helgen. Det var riktigt kul! Men just nu mår jag inte så bra, är sjuk och tar penicillin. Va tydligen något med där, där mina halsmandlar satt förut. Om det inte blir bättre tills imorgon kväll/natt så måste jag ta mig till ett sjukhus och kanske operera (!). Kan knappt dricka vatten normalt och har inte ätit något på hela dagen så jag är verkligen på topp idag!

Första dagen

Idag var första dagen för mig på Topshop, eller jag hade min introduktionsdag. Min första jobbdag är på onsdag. Enligt företags policy får jag inte skriva saker om jobb på internet för att det kan komma tillbaka och bita mig i arslet så ska undvika det.
Imorgon kommer pappa till London. Då har jag varit här i en månad så det var ju ett tag sen man sågs. Ska bli kul! Ska ut och äta middag tillsammans efter jobbet och sen får vi se. Mamma kommer hit på fredag. Så troligtvis kommer jag inte blogga nåt mer förens efter helgen, då kommer vi också ha internet. Äntligen!

RSS 2.0