29e januari 2011

Voodoo igår. Var riktigt kul! Hittade lite pengar som jag använde till att betala taxi hem från London Bridge. Inne på Voodoo shakade vi ass nästan hela kvällen. Även i burarna som finns där. Sa hejdå till DJn, men han sa att vi skulle komma en sista gång till Nasin innan vi åker. Ska försöka släpa dit Pernilla :) Snart ska jag iväg till Jimmy måste bara orka dra mig härifrån...

28e januari 2011

Fick lön idag! Har ju varit så mkt problem men lön och skit. Har vid olika tillfället inte fått betalt men nu verkar det som jag har fått en månads lön + de två veckorna som jag väntat på. Så nu känner jag mig lite rik :P Ska ju inte betala nån mer hyra eftersom jag bara ska stanna här (i den här lägenheten) i två veckor till och då får jag tillbaka 200 pund för min deposition. Mmm, pengarna rullar in för en gångs skull.

Ikväll blir det sista Voodoo på jag vet inte hur länge. Lite sorgligt. Irriterande bara att jag jobbar till 21.30 och sedan börjar imorgon 10.15. Så dealen för mig är drick och endast stanna till 1 eller 2 (vilket aldrig kommer hända om man e full) eller stanna tills jag tröttnar och inte dricka så mkt. Jag kör på det sista.


Ska snart till jobbet, innan dess måste jag göra nattmat/frukost till imorgon så jag kan sova längre. Måste också välja ut vad jag ska ha för kläder. Har typ packat ner hälften så vi får se vad det blir.

Hunk of the Week

Denna vecka blir det en jävligt snygg och duktig skådespelare, som jag faktiskt såg på Regents Street för några dagar sen! Såg han först i Batman Begins, men han har även varit med i Red Eye, 28 Days Later och Inception. Snygga Cillian Murphy!


Hem igen

Jahapp, nu är det bestämt. Jag ska åka hem till Sverige igen. Blev ett hastigt beslut men nu känns det iaf som att det är det rätta beslutet. Är faktiskt ganska excited över att åka hem. Har liksom redan börjat packa ;) Har inte bokat biljett eller sagt upp mig från jobbet, men jobbet ska jag fixa i veckan och biljett kan jag ju boka närsom efter det. Blir ju troligtvis i slutet av februari, sista dagen på jobbet kommer vara den 18:e.
Ha det!

Jag

Tycker aldrig att jag ser bra ut på bild när jag ler, därför gör jag typ aldrig det. Men sen tog jag den här bilden och tycker jag lyckades
I'm so full of myself...

Uniform

Eftersom det nu är ny säsong på jobbet så fick jag köpa 3 klädesplaggs underdelar (byxor, leggings, kjol etc) och sen få 60% rabatt. Köpte det här:

Nämen hejsan

En månad senare eller nåt... Ja en månad har gått, mycket har hänt så går väl inte riktigt att skriva allt. Men det har varit en del jobb, alldeles för få utgångar och många besök i St Neots. Så nu kan jag väl säga det här, nu är det officiellt eftersom jag berättade för mamma idag :P Jag har nu en pojkvän, alltså min kompis i St Neots. Så nu vet alla, inget hemligt längre.

Ska försöka blogga mer men ibland orkar man ju liksom inte bara skriva saker. Får väl lägga upp mer bilder, klipp och annat skit.

RSS 2.0