Favvo just nu


Sömn

Har varit jävligt seg med uppdateringar senaste tiden men har liksom inte riktigt haft tid. Förra veckan sov jag typ inte en enda hel natt, gick och la mig försent och upp förtidigt. Så när jag slutade tidigt på julafton och kom hem vid 18.00 beställde jag hem pizza, kycklingvingar, vitlöksbröd och cola. Åt medan jag kollade på The Inbetweeners. Sen gick jag och la mig klockan 8 och sov efter det i 16 timmar. Jag var så otroligt trött, helt slut i huvudet och kroppen. Tror aldrig att jag känt den sortens trötthet tidigare. Men nu har jag iaf sovit upp och börjar en ny vecka utan full sömn. Börjar tidigt imorgon (hade alltså behövt gå och lägga mig för en halvtimme sen), på kvällen är det Voodoo! Upp och jobba dagen efter. Sedan blir det jobb som gäller och på torsdagen Facedown, sedan ledig hela nyårshelgen! Fredag, lördag och söndag. Underbart!

Konversation

Konversation mellan mig och en ny på jobbet.
Han: Where this? (håller fram ett par jeans)
Jag: Thats Miss Selfridge.
Han: Okay (står kvar med jeansen)
Jag: You need to go and give them to Miss Selfridge.
Han: Okay (fortfarande står han kvar)
Jag: Do you know where Miss Selfridge is?
Han: No
Jag: Do you know where the jewellery section is?
Han: Upstairs? (Halva vårt plan är smycken och där uppe ligger Topman)

Då tröttnade jag och bara pekade honom i rätt riktning. En annan gång kom han fram och frågade var en rouge borste skulle vara. Eh ja, kanske vid sminket? Okej att man inte vet så mycket när man är ny men ändå någon sorts gräns finns det väl.

I just had sex!


Helg

Idag e jag uppe ganska tidigt, jobbade till halv 12 igår, hmm... Men det är ju fortfarande lika långa dagar och jag sover ju så länge ändå så då e de ju helt okej ;). Ikväll blir det utgång i St Neots och sen på söndag ska jag besöka Cambridge, vilket ska bli spännande. Har velat åka dit, eller bara nån annan stad i England, ett bra tag men det har aldrig blivit av. Förutom London har jag jag bara varit i Brighton så det ska bli kul! Så jag önskar er trevlig helg! hehe

Snö, igen

Nu snöar det igen. Som fan. Skit alltså, kommer aldrig lyckas ta mig till jobbet. Kommer vara kaos. Får typ ge mig av hemifrån lite tidigare så jag inte kommer försent. Vet inte riktigt när jag börjar idag heller, för våra öppettider har ändrats, så kan redan nu va en timme försenad men what ever.

Tyrant

Här kommer alltså deras bästa låt. Så otroligt fin och jag tycker om texten otroligt mkt! Ignorera den otroligt tråkiga videon ;)


Hunk of the Week

För att hedra ett av mina favorit band som förra veckan gick ut med att de ska bo i London hela februari och ha hela 4 gig här, så blir Hunk of the Week John Conway. Han spelar synthesizer i The Bravery och han har alltid varit min favorit (läs han jag har tyckt varit snyggast) i bandet, plus att han har varit med och skrivit deras bästa låt! Here he is!


N*A*S*I*N

Igår drog jag och Maja till Nasin. Träffade Maja när vi var på Project Mayhem i lördags, hon är en kompis till Amanda. Vi förade lite hos mig och sedan drog vi iväg. Hade skit skoj! Dansade loss hela kvällen typ. Träffade även en svensk jobbarkompis vilket också va kul :)

Seg

Asså glömmer bort att skriva ganska ofta nu på senare tid, sorriii... Men jaja, igår va jag ledig och eftersom Pernilla är i Sverige var jag tvungen att klara mig själv. Städade lite, åkte till Brixton och handlade. Jobbar imorgon och på lördag, men slutar ändå ganska tidigt på lördag så det är skönt.

Yesss...

Hej hej! Börjar bli lite segt med uppdateringar känner jag nu, men ska försöka hålla det uppe! I helgen jobbade jag lördag men på kvällen blev det utgång. Började med förfest med Pernilla och Amanda hemma hos oss, för att sedan dra till Project Mayhem. Galen kväll (känns som jag säger det varje gång...)! Kommer inte ihåg allt men tror att jag kröp i hemliga rum och tunnlar för att till slut komma utomhus. Väl ute blev jag inte insläppt igen... Var tvungen att vänta utanför till stängning för jag hade tappat bort min nummerlapp. Wellowell. Kul hade jag ändå! På söndagen drog jag till St Neots igen och hade trevlig kväll även då. Idag har jag jobbat och nu är jag hemma igen.
Snart åker Pernilla till Sverige och kommer inte hem fören efter jul. Dumma. :)

Jaha

Igår började jag ju sjukt tidigt, var upp strax efter 5... usch. Mådde typ illa hela dagen på jobbet och bestämde mig för att åka direkt hem. Lättare sagt än gjort. Pga demonstrationer (ja igen...) så gick inte mina bussar. Tog en annan och planerade att åka till Stockwell för att möta upp Pernilla och handla på Iceland. Men bussen var på diversion och det var otroligt mycket trafik (har börjat skriva trafik automatiskt med två "ff", jag börjar bli engelsk! not), tog över en och en halv timme att komma dit! Väl framme blev det lite storshopping. Sen åkte vi hem, spelade ett spel jag köpt igår. Pub quiz heter det, en frågesport. Jag vann :) Resten av kvällen chillade vi bara, jag uppdaterade mig i alla tv serier som jag inte sett på ett tag. Nu är vi uppe ganska sent, jag börjar inte förens vid 14.45. Fast då jobbar jag ju till halv 12. Ha en bra dag!

A little taste of Sweden

Idag börjar jag tidigt, klockan 7. Vill sova mer! Igår besökte jag och Pernilla svenskshoppen. Jag köpte två julmust, pepparkaksdeg, jul cider och ost. Efteråt skulle vi även åkt till Winter Wonderland i Hyde Park men skippade det. Alldeles för trötta efter natten innan. Blev en lång och jobbig bussresa hem och när vi väl satt i våra sängar var jag helt slut. Nu måste jag göra mig iordning, ha det bra!

Vengeance

Efter jobbet igår mötte jag upp Pernilla och så drog vi till Camden. Riktigt rolig kväll! Vi sprang runt och delade ut flyers för klubben eftersom det inte var så mkt folk där. Nu är jag bakis och orkar inte skriva mer än att det var en kul kväll :)

Ytlig

Känner mig lite ytlig efter att först länkat till värsta fina inlägget och sen är jag ytlig och skriver vilka skor jag vill ha. But hey, that's me!

Ha-begär

Vill ha, vill ha, vill ha!
Från Topshop såklart ;). Kostar 90 pund men med min rabatt blir det 67,5. Inte så farligt eller, hmm...? Mitt mål var att inte shoppa den här veckan men ja, får se hur det blir med det!

Fiiint

Måste bara länka till ett jättefint inlägg min kära rumskompis Pernilla skrivit på sin blogg.

Lite fina bilder från helgen och förra veckan


Lördagen

Glömde helt bort att berätta vad som hände i lördags på jobbet. När jag ska ska till personal ingången går jag alltid förbi själva butiken och i lördags var det fullt med människor utanför. Massa poliser. Förstod inte riktigt vad det var som hände då, men tydligen var det ett gäng studenter som demonstrerade. Tyckte att ägare till Topshop inte skattade så mkt som han skulle eller något sånt. Så affären var stängd i någon timme, säkerhetsvakter extra inkallade och en ambulans fanns på baksidan. Allt eftersom började de släppa in kunder igen och tills slut blev det som vanligt igen. Sen efter stängning skulle vi också leta efter bomber (!). Hm ja, tur att vi inte hittade något. Så helt galen dag på jobbet säkerhetsmässigt.

Äventyr

Idag ska jag iväg på äventyr och för första gången sen jag flyttade hit ta mig utanför London! Ska till ett ställe som heter St Neots som ligger väldigt nära Cambridge. Åker tåg från King's Cross och det ska ta ungefär en timme. Ska bli väldigt spännande att åka tåg och se lite landskap. Har fått inspiration av detta och planer har börjat smidas, får se vad som händer med det...

Förvirrad?

Började med att försöka logga in med användarnamnet blogg och sedan lösenord felicia, gick sådär... Men va ju inte heller första gången jag försökte med det haha.

Score!

Så, hemkommen från jobb och shopping. Köpte bl.a den svarta väskan på min wishlist för nåt inlägg sen. Sen mötte jag upp Pernilla på Tesco i Elephant (da old hood) och köpte lite mat och en enliters flaska Bacardi. 2 för 25! Seriöst, en flarre för 12,5 pund. Galet billigt! Snart Scala :D

Dag

Vakna 5.00, åka till jobb, jobba, shoppa, handla mat, sova, duscha, supa, festa, sova, vakna och jobba. Detta är allt jag ska hinna med under det följande dygnet. Ska nu äntligen använda upp min sista 30% voucher, sen ska jag handla mat till i natt och lunch imorgon. Som tur är börjar jag kvart i två imorgon så jag har lite tid att sova. Jaja, dags att gå till jobb, hmm...

Wishlist

Här är min önskelista:

Synd bara att det sammanlagda priset blir 385 pund, hm...

Gaah...

Börjar klockan 6.30, inte kul. Skulle iofs börjat 7.00 i vanliga fall, men får ju iaf sluta en timme tidigare så det är ju skönt. Orkade inte med någon shopping idag så får bli imorgon istället. Har en lång önskelista med saker men hur fan ska man ha råd? Men man kan ju alltid drömma.

God morgon!

Nu är jag uppe tidigt och ska snart dra till jobbet. Snön är fortfarande kvar vilket förvånar mig. Förra året (de två gånger som det snöade) försvann det samma natt eller så var det slask morgonen efter. Glad att jag har mina Docs iaf som håller mig torr och varm!
Ja sen är jag ju typ sjuk igen, jätte snorig och lite ont i halsen. Men köpte ett lager med nässpray, halstabletter och paracetamol igår så hoppas jag klarar mig. Önskar bara jag köpt näsdukar också, för snoret flyger ju som bara den när jag nyser. Nu går jag istället runt med toa papper i fickan...

Nytt namn!

Från och med nu kan ni kalla mig Iron Knuckles, my new nickname. Pernilla är fr.o.m nu Captain Uglypants, Linnea Doctor Crossword och Linda Granny GaGa.

Saving the world, one man at the time!

Stöldgods



Lite bilder från vårt lilla kalas i lördags

Det sociala spelet

Det finns vissa oskrivna regler när man gå på en buss och ska leta efter en plats. Detta är det man ska göra, listat i ordning:
*Leta efter ett ledigt "helt" säte, helst inte så jätte nära någon annan
*Leta upp ett ledig säte och hoppas att ingen skummis sitter bredvid
*Om det verkligen INTE finns ett ledigt säte ber man snällt någon att flytta sin väska alternativt stå upp hela resan
Jag förstår verkligen inte folk som inte följer denna lista. Fast det kanske bara är jag eller någon svensk grej? Någon som tycker annorlunda?

I wonder...

...om min franska flatmate vet vad hon säger när hon sjunger "and if you cry I'm gonna push it som more". Jag gissar på nej, det vet hon inte.

Nya skor!

Åkte iväg lite tidigare till jobbet idag för att hinna köpa ett par skor innan jag började. Jag hittade dem igår och la undan dem, eftersom lönen kom först idag. Sen köpte jag dem idag, först var det 20% rabatt och sedan fick jag 25% på det eftersom Evans (där jag köpte de) är med i Arcadia Group. Så 40 pund blev 23, yay! Gick sedan till Primark och köpte ett linne och en kofta. Likadan kofta som jag hade tidigare men som Pernilla slarvade bort ;). Sen blev det jobb...

Och snöat har det ju gjort hela dagen. Ligger ett lager på marken nu, får se hur länge det stannar. Nu ska jag äta lite pasta och tomatsås och mysa i min julpyjamas :). God natt!

RSS 2.0