JCB Song

Och här kommer den underbara låten!


LONDON

Sitter här och lyssnar på JCB Song (otroligt vacker sång!) och längtar tillbaka till London. Känner mig lite sentimental just nu. Tänker tillbaka till i våras när det var så varmt och vi hade mysiga dagar i parken. En av de mysigaste var när vi hittade en gömd glänta i Regents Park och satt där och drack öl och cider och åt bröd, god ost och chips. Gamla Lorrimore Square gänget.
Agnes och jag


Pernilla och Agnes

Ikea

Idag drog jag till Ikea med Andrea. Jag var på jakt efter lock till mina lådor som jag har under sängen. När jag köpte lådorna fanns det inga lock och självklart fanns det ju inte nu heller. Varför säljer locken så mkt bättre än lådorna? Fattar inte det... Blev ett 6-pack glas iaf, haha.

Feel Good

Ännu en Travie låt. Den här gången tillsammans med Cee Lo Green (som gjort låten Fuck You som också är jävligt bra!). Fanns ingen riktigt video än så det blir ett klipp med massa bilder istället:


Hunk of the Week

Går denna vecka till en av världens snyggaste män med ett otroligt härligt leende. Känd från Criminal Minds, den alltid lika charmige och småtöntiga Matthew Gray Gubler!



Stockholm

Sa ju igår att jag skulle ut på äventyr ikväll, men pga av derby ikväll så var vi tvungna att ställa in. Istället gick jag och pappa till Och himlen därtill, baren/restaurangen högst upp i Skrapan.
Fin utsikt, eller hur?

Lördags

Eftersom jag själv inte har någon bra kamera (min gick sönder och sedan stulen, bra där!) så kommer det vara lite snålt med bilder tills jag orkar bry mig om att köpa en ny. Men här har jag iaf snott några från Emelie!

Hela gänget (Sara fotar)
Hela gänget (Sara fotar)


Three blonde girls dressed in BLACK
Three blond girls dressed in BLACK


Andrea och Sara
Andrea och Sara

Drunken Lullabies

Haha, jag vet att jag uppdaterar konstant men jag har tråkigt, okej? De här gör min kväll liiite roligare i väntan på att se Criminal Minds. När som helst ska jag börja med andra säsongen, har redan sett den men var ett tag sen.
Förutom att lyssna ihjäl mig på One (har tre olika versioner på iTunes) så har jag även upptäckt Flogging Molly och deras härliga, irländska musik!




Imorgon på kvällen ska jag ut på lite äventyr, så nu har ni något spännande att se fram emot!

Vad man ska undvika att skriva i ett mail

Jag ska här och nu erkänna att jag är med på dejting sidan Happypancake.com. Mest för skojs skull, haha. Och det är väldigt underhållande ibland när folk skriver ett mail till en så ni ska få några smakprov:

"tja! Det enda som var ett minus med dig är att du är vänster!
Annars verkar vi matcha perfekt" - Vadå minus att vara vänster?!

"Tror jag har sett dig på drottninggatan vid lunchtid någon dag. Pluggar du eller jobbar du?" - Men snälla, snälla...

"Gud vad vacker du är då=P
Är du kittlig under dina fötter??
kramar" -
Våga inte testa!

"hello
how are you
my name is kerolus from egypt I am a Christian and you" (från MySpace) - "My name is Kerolus and I dont know how to use question marks or commas"

Swedish House Mafia

En annan favorit just nu. Inte direkt min typ av musik i vanliga fall men den här låten är grym!


Leap year

Såg alldeles nyss filmen Leap year. Funderar på att dra till Irland istället för London och haffa en charmig irländare!

Billionaire

Älskar den här låten med Travie McCoy! Tycker han är otroligt cool och sen har han ju samarbetat en del med Cobra Starship så då kan man ju inte vara annat än bra!


Rocks

Kom hem från landet igår efter en trevlig dag med mina föräldrar. Väl hemma var det dags att färga håret, så nu äntligen är jag riktig blondin igen jippi! Efter det vankades det utgång. Jag drog hem till Andrea där hon och Sara var. Vi förade lite där innan vi begav oss till Emelie där vi mötte upp Charlotta och Danilo. Förade lite till, rökte lite vattenpipa, tog kort och åt chips, sedan var det dags för Rocks. Jag har aldrig varit där tidigare på en lördag så nu var det mycket mer folk och riktigt nice! Kändistätt var det också, Tore Kullgren från FC Z var där, haha.

Idag är jag i ett starkt bakis tillstånd och det enda som kan rädda mig är mina ostbågar och colan.

24 september

Nu ska jag snart åka in till stan och köpa en kavaj som jag spanat in. Jag har egentligen köpstopp, ska inte göra av med mer pengar och definitivt inte på kläder eftersom allt inte får plats i garderoben som det är nu. Och då har jag ändå rensat ur typ hälften. Men den här kavajen är verkligen skiiiiitsnygg! Så jag hoppas bara att den finns kvar! Efter det ska jag träffa mamma och handla mat, sedan drar vi och pappa till landet. Sista gången jag är där innan jag åker till London. Undra hur det kommer kännas att sitta i en liten stuga mitt i skogen efter alla skräckfilmer jag sett, hjälp...
Ha en bra fredagskväll! (Löning för de som jobbar, ehm jippi?)

Volbeat

Tror aldrig att jag hört någon låt med Volbeat tidigare. De var på Arvika i år men jag såg dem aldrig. Men så igår hörde jag den här låten. Otroligt bra tycker jag!



Hittade inte någon officiell video, om det ens finns någon.

Idol

Kollade absolut ingenting på Idol förra året. I år och alla år innan hade jag bara tänkt kolla på de första auditionsen men sedan har det slutat med att det blivit hela säsongerna. Så nu är jag fast i år igen, fast så fort jag åker till London så kommer jag att sluta! Men till saken, jag tycker inte riktigt att det finns något fantastisk idol den här säsongen. Eller i alla fall ingen som står ut speciellt mycket. Har alltid varit det tidigare men nu tycker jag inte alls det. Kanske är det bara jag? Kan ju vara så att folk blommar ut efter ett tag så vi får se hur det går.

Ljud igen

Haha, fan vad intressant men nu är i alla fall ljudet tillbaka! Trodde att jag skulle dö när det var så jäkla tyst. Så nu sitter jag och lyssnar på Florence + the Machine:


Ljud

Jaha, nu funkar typ inte ljudet på min dator. Kul! Kollade precis på film och sedan bara funkade det inte längre. Ska starta om datorn och se om det funkar då. Annars vet jag inte vad jag ska göra...

Ehh...

Okej, Kungarna av Tylösand. Jag kan erkänna ja, jag kollar på det och ja, det är otroligt underhållande. Men va fan är det för jävla program?! Jag förstår liksom inte hur de gör för att hamna i sådana situationer. Förstår inte heller vad som försiggår inför pannbenet på vissa av dem, om ens något försiggår. Programmet går liksom inte ens ut på något, ingen vinner, det finns inga tävlingar (utom deras interna vem kan ligga med flest tjejer). I kategorin Årets Skandalprogram tar de lätt hem första priset!

The Unborn

Fortsatte mitt skräckmaraton med The Unborn idag. Handlade om en tjej som blev hemsökt av sin ofödda tvillingbror som dog i magen. Typ något sådant. Fast sedan visade det sig att det inte var exakt så, men jaja. En riktigt läskig film i alla fall, till skillnad från de igår. Nu är jag ensamma hemma och kan inte sluta kolla mig över axeln. Hoppas bara att det kommer gå att sova ikväll.

Morgontrött

Vaknade kl. 7.30 idag, gick upp och började kolla på Vakna med The Voice, som jag gör nästan varje morgon. Är faktiskt väldigt roligt! Låtarna hade jag helst varit utan men det är ändå värt att gå upp så tidigt på morgonen. Any how, när det hade slutat började jag kolla på G.I Joe - The Rise of Cobra. Underhållande, men har sett bättre actionfilmer. Det enda jag kunde tänka på var "Fan vad kul det skulle vara att spela in en sådan film!". Man kan ju alltid drömma. Men mitt i filmen bestämde jag mig för att ha en liten sov paus. Sov till 12.30. Och då hade jag ju inte ens rest mig upp ur sängen innan dess. Jag som hade tänkt träna och allt, eller i alla fall ta en lite promenad. Det är ju inte försent nu men, orka. Imorgon är en annan dag!

Panik!

Sitter framför datorn, kollar runt lite och har på iTunes på shuffle. Helt plötsligt isar det till i hjärtat när en låt kommer på, jag får typ panik. Men när jag inser att det bara var i iTunes så blev jag lugn. Det var liksom inget fel i sig med låten som kom, det är/var faktiskt en riktigt bra låt! En av mina favoriter för ett tag sen. Men under den perioden använde jag den även som ringsignal, ingen bra idé. Får nästan alltid panik när telefonen ringer, vet inte varför men det känns liksom som att jag kommer få höra något hemskt. Den där känslan kopplar jag nu ihop med den så otroligt bra låten. Blev varnad innan jag började använda den som ringsignal, "Du kommer förstöra den låten för alltid!". "Nejdå, det är lugnt". Att man alltid ska lyssna endast på sig själv.
Jaja, här är den i alla fall (lite utan för ramarna, bokstavligt och bildligt haha):



Skräck

Just nu är jag inne i en liten skräckfilms period. Ser nästan minst två om dagen. För bara några månader sen satt jag liksom och blundade och höll för ögonen hälften av tiden när jag såg läskiga filmer (inte bara skräckisar utan även läskiga thrillers eller liknande). Nu kan jag utan problem se hela filmer, ensam också.
Idag blev det först The Stepfather men bl.a. Penn Badgley (Gossip Girl) och Amber Heard (All the Boys Love Mandy Lane). Den var ganska förutsägbar, lagom spännande men inte direkt läskig. Det enda som var lite creepy var den läskiga musiken som spelades även då det inte direkt var tillfälle.
Efter den kollade jag på den senaste Friday the 13th filmen, den från 2009. Egentligen är det sådana filmer jag tycker om minst för det känns som att meningen med filmen är att så många som möjligt ska dödas på så många och blodiga sätt som möjligt. Då tycker jag bättre om psykologiska skräckisar, eller sådana med spöken och sådant man inte kan se. Men ja, folk hann han döda i alla fall. 11 stycken tror jag faktiskt (kan ha fel). Läskigare än den andra men ändå inte så att man darrar av skräck. Vill gärna se en sådan så hojta till om du vet någon!

Back again

Okej, då har man börjat blogga igen. Var faktiskt duktig och var väldigt aktiv i några månader för ett tag sedan, men slutade. Så nu är jag back on track med nytt bloggnamn och ny bloggplattform. Nu ska jag skärpa mig och försöka skriva så ofta som möjligt. Vi får väl se hur det går... Ska också försöka lista ut allt man kan göra med designen!

RSS 2.0